FAVORITT VESKER!
hva syntes du ?

Taco kveld!


Hei!

yee!taco tid,elsker tace hva er bedre en tako egentlig taco er livet!!jeg siter og ser på videoer på tou tube men jeg snaer ikke hva jeg skal skrive mer en dette her:Pså.

spørsmålsrunde"4"


Hei!

Nå tengte jeg og ha spørsmåls runde nr 4 trur jeg,det er en god stunn siden jeg hadde det sist så jeg vil ha det nå.Det er lov til og sende inn alle slags sprs.m.men jeg har vel egentlig ikke mere og si :)

-Ina

chiller'n............


Hellu!

sitter bare i senga chiller og sitter på pc,jeg har akkurat kommet hjem.var hos emma,og jo forresten jeg har laget meg ny blogg,på http://hest .no.Den heter inawilhelmsen's blogg:P                                                    Ja,hvis du vil se bloggn gar du inn på hest.no,så går du på blogg også ser du bare om du finner men ,har ikke noe bedre forklaring.

ja og jeg har ikke gjort stort i dag heller så.Jeg og emma skulle egentlig til stallen men vi dro ikke dit så skal dit i morgen♥                                                                                                                                                      men jeg har ikke mer stort og si:)

-Ina♥

VIDEOBLOGG.......


Hellu!!

jeey!!Nå far jeg redigert,så jeg har lagd en prøve video på en mate=0Pjeg og mimmi var i gran i gård så fikk vi en goddybag hver og det var 6 eller 7 produkter der!så jeg ville bare lage en video :))

 

første redigerin:)))
 

DAGENS BILDER.....


hei !er en stund siden jeg har blogget så har lagd to bilder.

'

syntes?

-Ina

 

PÅ skolen


Hellu❤ Er på skolen,det er gym og vi er i klasse rommet.vi tegner og driver på mobilen😄det er super fint vær men kaldt😎😖men jeg må gå nå😭 -Ina❤

DAGENS BILDE.......


Hei!http

nå skal jeg starte med dagens bild efor jeg har ikke så my og drive nå,så begynner med det.hvis moen lurer så redigererjeg i  http://www.picmonkey.com/ så her er det første bilde!!

syntes?

-Ina

UKENS BLOGG....


TOPP SANGER PÅ SPILLELISTA


<3

 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits