chillern


hei hei :)har ikke strt og blogge om men skulle bare si hei sitter og drikker coka cola og påtetgull og safari kjeks mmm digge men jeeg drver og finner ut hva skalks neiler jeg skal ha på men når skolen starter har prøvd en gul og bla fra et anna lann du suger og er drit darlig paggmentert :))

legger ut noen bilder av hva jeg likte

hvem skal jeg ta :))?

stikker på stranda:)


Hei alle sammen<3

Nå stikke jeg på stranda endelig fin vær å på tide med og bade litt igjen har badet tidligre i sommer og vært med emma og ....... så jeg har vært med dem på battur sånn 4/5 ganger kooos!!det blir sikkert noen bilder!!  men nå skal jeg si dere noe forferdelig!! eller jeg synes det er forferdelig da :P jo vi skal gi tilbake bonita !!!!!er forbanna men når jeg finner syklen så skal jeg dra dit oftere fopr vi er der kanskje bare 3 til 4 ganger i uka men men jeg skal få en annen hest på for da så ;)))

da drar jeg på stranda;)

xox:klem ina

hva skal dere i dag eller hva har dere gjort:)

sorry dor darlig bligging :))


hei som sakt finner jeg ikke ladren til datan min men jeg skal få ladet den på en eller annen måte nå sitter jeg på en annen data kos motte hater pc,er som har som tastatur som ikke sotter til data,en men i gar var jeg i hønefoss med mamma og bjørn so kjømpe jeg meg en god del ting så ndet kommer innkøp snatt _;)))

 

linking


blogg linking =o)


hei hei skal ha blogg linking så med deg på nå så ser vi om du blir en av de valgte =0)

1..

2...

3...

 

absolute favorite now!


denne sangen her er helt sykt fin !!

snakkes

pictures of my make-up


hei hei :)jeg har lagt ut en video på bloggen men jeg tenkte at det er bedre og se på bilder så har tatt bilder:))


den her lipp glossen her lagjeg i dag hehe :))den er ganske plomme farget og umulig og erstatte :)
 

hei igjen :)


Hei!! Sorry for at jeg ikka har fått blogget noe serlig i det siste !Og grunnen til det er forde jeg har mistet pc ladren og det er litt krise=ODmen jeg får lagt ut en video sorde mamma kommer hjem i dag så da blir det en innkjøps video :))

så det var det jeg hadde og si ;))
et innkjøp


hei nå tengte jeg bare og vide det innkjøpet som var mitt det er en lysstav på en måte bare at man kan bøye på den da:)))

det er på en lampe på en måte den lyser opp tastaturet=o)den kostet egentlig 100kr men det var bare 1 igjen så den kostet bare 20kr så jeg hadde flaks :) og den går aldi tom for strøm så dere kan bare bestille ..

XOX INA

dårlig blogger


hei hei :)Først skal jeg bare si en ting,sorry for at jeg ikke fikk blogga i går og dagen før jeg har ikke hatt tid har vert på stranda,og grunnen til at jeg ikke får lagt ut ny bilder er forde  hp pc ta imot San Disk ultra(30mg)og 8gb)sideen det er soppas mange minne så sier mamma at det tar ikke imot siden de er formange mg.Men jeg har acer som tar imot kortet da men jeg har den ikke her.

men har vert i hønefoss i dag så det kommer innkjøp=0)

XOX INA

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits