Stallen
Heyhey!

Nå er det så lenge siden jeg har vært på stallen nesten to uker ja to heleuker !Men jeg har vært såpas syk eller fokjøler at jeg ikkehar fått lov,Men nå er jeg frisk og fin igjen.så idag skal jeg på stallen men eg bare sitter og venter på at mamma skal sette inn penger på kontoen min sånn sta jeg kan få betalt for skone :)åh,jeg gleder meg sånn jeg skal ri litt i dag tenker jeg så jeg skal filme men vet ikke om jeg skal ri tur eller på rundpadokken,siden på banen er han helt gal --heeelt gal,men han kan være grei iblant:)men ja jeg tenkte og ha med eg kameret på stalen i dag så jeg må nesten lade det litt:-)men jeg skal filme litt også så jeg tenkte og lage en lten film.

men eg trur jeg ikke skal blogge noe mer akkurat nå:)

hva skal du i da?? // ha en fin dag:) // noe du lurer på?så bare spørr:)

♥loveyou♥

Bare 3 dager igjen


Heihei 

Hoff!Nå er det bare stress om skolen,får bare grøssninger bare jeg hører ordet TENTAMEN og nå er det bare tre dager igjen.Og jeg bare gruer meg så fælt!Det er min første men de sier at vi skal kose oss meg litt godteri,hhaha!og i tilleg så skal vi ha en presentsjon oh jødebomm om 2uker så da blir det end værre.                                                    på tirsdag altså den 19 er begynner det! heldigvis så skriver vi ikke forhånd siden vi skriver på skole pc'ene våres:)vi har norsktentamen på tirsdag det 19nov - vi har engelsktentamen på fredag 22nov og til sist mattetentamen på tirsdag igjen den 26 nov.hoffamei!

Men håper dere likte innlegget :-)

Har dere tentamen snart //

 
Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits