good morning


Hei hei !

Nå er kl 11.33 og jeg sitter med en pysj under et teppe og skal lage meg litt mat og drikke,i dag er det ikke noe fint vår det er grått og stykt! heeelt hvitt!!jeg hadde jo kjempelyst til og dra en tur på stallen i dag men jeg trur jeg ikke gidder siden været er så stykt,og det er vått og klamt ute og det er ikke morsomt og ri når det blåser.det er 8*c og det er vått ,ikke beste dagen., men a er det bare og sitte inne og spise kjeks elle noe og drikke kakao♥

hva skal du i dag ? \\ er det sol der du er ?
DIY: produkter


Hei alle sammen?

Nå i dag har jeg lagd diy produkter og jeg virkelig elsker alle sammen så høyt allerede!Jeg skal ikke snakke så mye på starten men dere skal få hvite hvordan jeg lagde dem:)Jo jeg lagde bronser - havremaske med skrubb - leppeskrubb det er det jeg lagde,så la oss bare starte ENJOY?

BRONSER 

Ja her har vi bronseren som var misslykket første gang ,men så ødela jeg den bronseren som allerede var i og lagde en ny, 

dette trenger du:

alkohol eller bakteriefjerner men må inneholde mest mulig alkohol

sjokkopulver eller kakao pulver du må bstemme selv hvor møsk/lys den skal være

dette er så enkelt ... først tar du så cirka 5 til 8 spsesjeer men pulver og mikser det opp deretter tar du alkoholen og tar omtrent 20 til 30 prosent av det oppi blandingen. miks helt til det blir helt klompene og tjukk .og så er det viktig at du ikke har en kondeiner som er en kasse eller boks ellers blir det veldig vanskelig og prsse alkoholen ut av bronseren.

når du har putter bronseren i konteineren brekker du en serviett eller noe papir og legger og og presser så godt du kan og du vil se at alkoholen blir presset ut,deretter sett btonseren i kjøleskapen i 2timer helst for og få olkoholen vekk.

og vola der har du den din egene hjemmelagede bronser som er gjevn mi ble så fin på og det er rart siden det fuunker faktis:)!!

leppeskrubb

 

ok så dette er vel den enkleste tingen ever!

sette trenger du :

oliven olje

honning

sukker eller salt

flavor

bare find en konteine og noe og blande i .først når ogg hvor mye sukke hovr mye olje og honning du skal ha, jeg tar sukke og honning først og blander godt deretter ta oljeg og bland til oljeg og honningen har blitt venner haha eller blandet sammen.og hvis du vill kan du ta flavoring i den du bestemmer jeg til sitron og vanilje men går og så en littt sterkere lukt tok jeg mat sitron. 

og vola du har en leppe skrubb?

oljeg og honningen etterlater mykhet og helt fantastisk myke lepper og sukkeret vil eksfoljer lepper slik at all det tørre huden forsvinner,anbefaten annenhverdag du bestmemmer.

Havreskrubb eller havreskrubb maske

nydelig navn hehe.

oook og nå til den siste og den er ganske lett om du lurer??¨

dette trenger du:

vanelig havre sånn som du lager havregruns grøt an men vi skal ikke lage grøt

dettte er bare hvis du vil du kan ta no sukker for og få en onkelig skrubb.

honning

olivenolje

melk

det er tre måter som jeg vet, du kan ta melk og honning og havren og blande men da kan du ikke ha oliven olje siden jeg prøvde,men det er viktig at den altig er kald om du vil bruke melk. eller så bare tar du olivenolje og havre og blander sammen eller den som jeg liker best havre,olivenolje og homming.

dette gjør du ,finn en behonder jeg skal lage eller finne en ny beholder men du bestemmer .Deretter tar du og mater opp hvor mye havre.olivenolje og honning du vil ha.først havre så olivenolje og deretter kan du tilsette en ekstre skrubb i den om su vil jeg valgte sukker,og helt til slutt honning .

vola du har en havre skrubb eller maske .

honningen og olivenoljeg eterlatter hunden utrolig myk, anbefalen og brune 2 til 3 dagen i uken.

 

 

 

om du vil ha en video så kommenter i komentarfelftet♥

likte du måter // har du prøvd det før? // dette innlegget ble laget 25.10.13// hade♥

LONGLONG TIME AGO


Hei!

Åhh,hei alle sammen,dere aner ikke hvor mye jeg savner og blogge når jeg først skal slutte,ga det noe mening egentlig?men jeg har savnet og blogge lenge nå så jeg må bare blogge i dag. men jeg skalskalskal blogge igjen siden jeg bsre elsker det så mye.Når jeg gikk inn på bloggen min nå for ettpar minutter siden så ble jeg egentlig veldig glad siden det er noen som leser bloggen min forstsatt! Helt utrolig !! Men på skolen så har det  vært ett par prøver i deg siste som samf.fag og matte 2 stykker og naturfag kommer og samf igjen og engels og stil .så deg er et par ting jeg må øve til.Ikke så gøy men det må gjøres. Men da vet dere at jeg skal prøve og bli flinkere til og blogge ,meen noe av det beste er at jeg har innternett la og si heeletiden nå, wohoo!♥

ja jeg har ikke noe nytt bilde men det må bare gå
håper dere kjenner
Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits