PÅ skolen


Hellu❤ Er på skolen,det er gym og vi er i klasse rommet.vi tegner og driver på mobilen😄det er super fint vær men kaldt😎😖men jeg må gå nå😭 -Ina❤

DAGENS BILDE.......


Hei!http

nå skal jeg starte med dagens bild efor jeg har ikke så my og drive nå,så begynner med det.hvis moen lurer så redigererjeg i  http://www.picmonkey.com/ så her er det første bilde!!

syntes?

-Ina

BILDEDRYSS........


Hei!

i dag harjeg tatt et par bilder men speilreflek endelig=Pså her er de:)
syntes?

-Ina

CHILLER .............


Hei!

sorry for sen blogging,jeg har ikke hvert hjemme før nå så det ble sen blogging.Men nå er det bare kooos# og slappe av resten av kvelden !går bare i joggebukse,singlen og hette genser:Phar gått med det i hele dag så har vert slask . i dag har jeg vert hjemme og så dro vi på stallen skulle bare hilse på lille jon :PPså dro vi vidre til nesbakke og koosa# oss litt der,så dro vi til bjørn og kopsa# ogg litt der med og se på film #the hunger games#love !!elsker den filmen har bare sett den første men vi har ikke nr2 så #uuuuu# men jeg skal få tak i den :)Etter det dro vi bare til torun og spiste kake:                                     hva har du gjørt i dag ?

UKENS BLOGG....


TOPP SANGER PÅ SPILLELISTA


<3

 

HVIL DU BLI UKENS BLOGG/LESER


HEI NÅ TENGTE JEG OG HA DEN OVERSKRIFTA (LOL)

MEN MELD DEG PÅ NÅ :)

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits