konkranse:LINK runde!!+lese din blogg!!


Heia♥

Nå trnktr jrg og ha en link runde. Men nå blir det n konkuranse,siden det blir 2 valg eller begge:) det blir LINK RUNDE+JEG VIL LESE DIN BLOGG:)!

Det du må gjøre er:                 

-kommentere at du er med:)

-du kan velde en ting eller begge :)

håper dere vil være med:)

videoer som ikke er oppe på bloggen ennå


 

Hei hei,Ta på på 720p for bedre kvalitet,)

håper dere liker videoene:)

Photoshout + dagens anntekkP


Hei igjen♥

Da kommer det en liten photosout + dagens anntrekk :-)

hva suntes du om bildene // I N A ♥

CIR.CUZ KONSERTR OG ANNET


Heiooo♥

Nå her jeg ikke blogget på en stundmen det er litt travelt på skolen og sånn.vi har ordnet pc og sekk.Kan legge ut bilde eller noe sånn at dere kan se det.Men i natt har hanne bestevennina mi overnatta hos meg og hun skal det i dag også ♥Vi hadde kjempe gøy og ledde noe utrolig mye.Kommer vel et innlegg etter på også,som dere får glede dere til♥

CIR.CUZ KONSERT                                                                                                 

Igår var vi på konsert med cir.cuz konsert,vi kom kl 4eller noe trur jeg.Jeg Marrthine,Mrthe,Emilie og Hanne,vi kom helt først i køen så vi sto helt ved sena,Men når det kom var det hølt forjævlig og stå der,fog dytta og dytta,................ så fælt så jeg datt heletiden over sena hele tida.Men så kom jeg litt bak.det var så dumt siden mobilden min var tom for strøm,og det tok mobilden til folk og tok bilder.Og for og ikke glemme det var drttta varmt inni der,det var sikker 110.Cinne der er helt sikker,haha.Sånn at dere får noen bilder så låner jeg ett bilder av rikke.

Men herregud så morsomt det var ;)

Håper dere likte innlegget // I N A♥

følg meg på ....


Hei hei:)

http://instagram.com/inawilhelmsen


https://www.facebook.com/Ina10veblogg.no?fref=ts


og på vine hef heter inawilhelmsen:)

håpe du vil følge på noe:))

 

bloglovin


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/10425157/?claim=umn536bx33t">Follow my blog with Bloglovin</a>

24.08.2013


SKALEN ER HER


Hei!

Jeg trenger virkelig en blogg pause så det kan ta en stund før jeg blogger,har masse stress med skolen nå på starten og mer skal det bli!!

Men håper dere vil lese bloggen minn litt.

lite bilde:)

håper der forstår:)

heii


heiia

 det kommer ett innleg litt sent i dag :)håper det gåt bra?:)

 

2 dager igjen


Hei for tredje gang i dag :)

Nå er det kun (2) DAGEN igjen til Skolen gleder meg fatis veldig siden bytter side til ungdoms siden,og starter med karakterer og tentamen og pc skal vi få og alt sånn det blir så rart og flytte fra den ene siden til den andre siden,haha bar ett skritt omtrent for og si det på den mten,en skole med to sider.men det blir så gøøøy,ååååå herregud som jeg gleder meg!Men jeg har ikke fått kjøpt noe serlig til skolen men det kommer,men jeg har jo masse fra i fjor eller fo 2 måder siden så er vel ganske klar,masse nye klær og nt.tilomed nytt hus men som ikke e ferdig,heh.vis du vil ha bilder eller et inlegg av huset så bare si i fra og spørr i vei:)

Ja men jeg gleder meg masse til og beyne  8klasse blir så spennende!!!og jeg tenkte på og ta en back to school tag siden det er så mande som gjør den,så why not! men har desverre ikke noe mer og snakke om.

gleder du deg til skolen? // hviken klasse ska du begynne i ??

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits