Iphone 4


hei hei!  jeg har ikke for blogget noe serlig med tid:(

jippi endelig har jeg fått meg Iphone

SNAKKES

da stikker jeg og jobber lit :)


hei hei nå ma jeg skrive et innlegg veldig fort forde mamma hadde ingen til og hjelpe til .så da mætte jeg komme og jeg  skal jobbe til kl 5   så bare et bilde :P

hva skal du i dag =0)

vid og ops


 

 hei førs skal jeg si at jeg har ikke hat tid de siste dagene til og blogge forde vi har ikke vert hjemmme så derfor er det sånn men her kommer det 4!!!!! videoer :)

 

 

 

 

sees

chillern


hei hei :)har ikke strt og blogge om men skulle bare si hei sitter og drikker coka cola og påtetgull og safari kjeks mmm digge men jeeg drver og finner ut hva skalks neiler jeg skal ha på men når skolen starter har prøvd en gul og bla fra et anna lann du suger og er drit darlig paggmentert :))

legger ut noen bilder av hva jeg likte

hvem skal jeg ta :))?

hva vil dere jeg skal blogge om ??


hei hei ! Nå har jeg ikke blogget i dag forde jeg har ikke noe jeg skal blogge om har vert i stallen men det ble ikke noe bilder forde jeg hadde ikke ti :)) og bonita er sår beint så jeg kunne ikke ri  sprang =0)men vi skal sko hun igjen men jeg trenger hjelp til en ny video :)))så skriv en kommentar og si hva slaks video jeg skal lage så gjør jeg det ;))

stjerna disse bildene er fra facebook!

bonita på nøkleby

stjerna og bonita

bildene er tatt ev nadja :)

stikker på stranda:)


Hei alle sammen<3

Nå stikke jeg på stranda endelig fin vær å på tide med og bade litt igjen har badet tidligre i sommer og vært med emma og ....... så jeg har vært med dem på battur sånn 4/5 ganger kooos!!det blir sikkert noen bilder!!  men nå skal jeg si dere noe forferdelig!! eller jeg synes det er forferdelig da :P jo vi skal gi tilbake bonita !!!!!er forbanna men når jeg finner syklen så skal jeg dra dit oftere fopr vi er der kanskje bare 3 til 4 ganger i uka men men jeg skal få en annen hest på for da så ;)))

da drar jeg på stranda;)

xox:klem ina

hva skal dere i dag eller hva har dere gjort:)

svar på spørsmålne


hei nå tenkte jeg at jeg skulle svare på sprørsmålne dere har sent inn::

marthenu.blogg.no:Hvorfor er du så pen? :=0

svar:Aner ikke hvorfor men jeg syns jeg ikke er så pen jeg da men moren min er pen. men det var veldig korslig sakt!!:))

vildechriistin.blogg.no:Yndlingsartist/band ? :)

svar:yndlings artist er Justin Bieber yndlings band aner ikke =0P

mayteresa.blogg.no:hva vil du jobbe som?

svar:vet ikke men tenke på og bli vestrinær!=0)

var bare 3 men men!

<3<3

Ina<3

 

sorry dor darlig bligging :))


hei som sakt finner jeg ikke ladren til datan min men jeg skal få ladet den på en eller annen måte nå sitter jeg på en annen data kos motte hater pc,er som har som tastatur som ikke sotter til data,en men i gar var jeg i hønefoss med mamma og bjørn so kjømpe jeg meg en god del ting så ndet kommer innkøp snatt _;)))

 

spørsmålsrunde(2)


heihei :))tengte jeg skulle ha spørsmålsrunde (2) det er en god stunn siden jeg har hatt spørsmals runde :))det er lov til og spørre om alt mulig rart ,og jeg har forandret meg siden i fjord.Så bare send inn så mange su vil :)


hva lurer du på ???

besøk:

www.kamilladv.blogg.no

www.miliecake.blogg.no

www.lykke22.blogg.no

www.anniilove.blogg.no

 

 

 

 

linking


Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits