et innkjøp


hei nå tengte jeg bare og vide det innkjøpet som var mitt det er en lysstav på en måte bare at man kan bøye på den da:)))

det er på en lampe på en måte den lyser opp tastaturet=o)den kostet egentlig 100kr men det var bare 1 igjen så den kostet bare 20kr så jeg hadde flaks :) og den går aldi tom for strøm så dere kan bare bestille ..

XOX INA

dårlig blogger


hei hei :)Først skal jeg bare si en ting,sorry for at jeg ikke fikk blogga i går og dagen før jeg har ikke hatt tid har vert på stranda,og grunnen til at jeg ikke får lagt ut ny bilder er forde  hp pc ta imot San Disk ultra(30mg)og 8gb)sideen det er soppas mange minne så sier mamma at det tar ikke imot siden de er formange mg.Men jeg har acer som tar imot kortet da men jeg har den ikke her.

men har vert i hønefoss i dag så det kommer innkjøp=0)

XOX INA

bat tur


Hei! Hei nå er jeg hos Emma og Thea igjen,,Og jeg gleder meg til etter på og nå begynte det og regne ute !!Vi skl på bat tur etter på =0)men det er ikke helt sikkert for det regner så fælt=0( :)

Ina

stranda etterpå


blogg linking


hei hei,,Nå skal jeg gjørenoe jeg aldri har gjort før,,nemelig og linke,Har aldri gjort det :)Så da har jeg sakt det jeg skulle si :))

www.kattekaro1.blogg.no

www.l0ve.blogg.no

www.thalle.blogg.no

www.tcmn.blogg.no

 www.tuvaw.blogg.no

www.auroramohn.blogg.no

www.eminiepr99.blogg.no

 

 

 

 

god morgen


hei:)nå har jeg stått opp :)og som jeg sa så kommer det en video :)))))og jeg skal bort etter på :))aner ikke hva jeg skal blogge om

snækkes

justin bieber:)))))<33


hei mår bare legge ut dette bilde

omg !!!!<3

da tar jeg kvelden :)


hei hei :) nå trur jeg at jeg tar kvelden begynner og bli trøtt,sabbsynlig vis så kommer det en video i morgen :)så sannsynlig vis en sminke video :)) mrn nå tar jeg og går og legger meg :):)))))))))))))))))))))))så jeg skyper med emma nå da det er kooos=0D natta :))

dnakkes :))

favpritt sanger nå :)


kles stiles i dag
Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits