17 ANTREKK - 2014


HEI!

Dette innlegget kommer veldig sent men jeg skal bare vise antrekket mitt for i morgen :)

 

jakke : carlings 700.-

topp : bik bok 300 .-

skjørt : bik bok 200 .-

sko : converse 

hva skal du på på deg imorgen ? // hva syntes du ? :-)

KIRKA


Heii på deg !

Nå kl.6 skal jeg til ransfjord kirke for det første møtet til Kragerø, jeg gleder meg ikke siden det er bare masse snakk men vi skal jo ta et bilde også da noe som jeg gruer meg litt til siden hele kirka er fylt å du bare sitter der å smiler haha... så kleint :-) men jeg har vært syk i dag så har ikke vært på skolen, har ikke vært helt i form så jeg rydda litt på rommet i stedet:-)

Men i dag skal jeg ikke gjøre noe mer en det trur jeg :-)

Vi snakkes // Noe du lurer på ??

INFO - vlog


Heiii !

nå er det så lenge siden sist å jeg har savnet det mye... men nå har jeg fått litt lyst til å blogge igjen:-) det har vært gøy i det siste, spesielt i dag! jeg fikk virkelig en beskjed som fikk meg i godt humør :-) og det var at jeg kunne bli med på Kragerø konfirmantleir. Jeg har ventet så lenge på dette å siden det var mage som ville på gruppe med meg så kunne jeg bli med . det var ikke noe med at jeg ikke fikk lov d\men jeg var for sein som vanlig...hahah! men nå er jeg tilbake og skal blogge, og det er noe jeg har savnet, men siden jeg har hatt prøver å innleveringer så har det vært vanskelig :-( Mne her er en liten Info video som jeg måtte spille inn på nettkamera på you tube :-)

  
Håper dere likte dette lille innlegget  // noe du lurer på ??
Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Januar 2014


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits