Stuck on replay


Heyo♥

 


 


 

Likte du dem? // Hr du hørt noen av dem eller alle :)?

Varm dag på stallen i dag og


Hei!
I dag har det vært kjempe fint vær ute!det har vært varmere i går det kjennes sånn ut det er neten hetebøge ute!haha.I dag på stallen skuølle jeg og emma ri på banen men lille jon klarte og trokke på tøyla!aner  ikke hvordan han klarte det!men sånt kan skje!Men emma ridde Desert da så jeg tok noen bilder an dem så longserte tanta til emma desert og emma og dem ridde barbak :)Så løshoppa dem med ham:)

her er noen bilder fra dagen:)

hade!♥


ting om hvorfor jeg ikke får blogget


Hei! 

Jeg har ikke blogg lyst!

Jeg har ikke insprasjon

Travelt på skolen!

hodepine sliter veldig med det!

Konto

hahaha omg!!

GIDDER IKKE siden dataen er piss treig!

har ikke noen bilder!
glemmer meg bort!

 jeg har vært på stallen og er sliten og orker ikke noen ting!

jeg har en dårlig dag!

 Hoper du kjonte♥

Dagen i dag!


Hei♥

I dag har det vært utrolig fint være!Det var ekstremt varmt og helt sykt digg på har gått med skjorts og topp som går over navlen og sefølgelig topp på hode!!Så var jeg på nesbakken og kjøpte med potet sickles og burn så dro vi for og se på huset siden vi bygger på ¨det vi er snart ferdige da:)Så når jeg kom oppat så ringte emma og spurte og jeg ville være med på stallen så dro vi på stallen og koste oss og jeg fant ut at emma er livredd insekter og tordenvær jeg er også dedd det men emma er livlivlivlivredd spsiellt mauer og ederkopper!hahah.Så kom det torde vær og vi var liv redde!så var vi på padokken til hestene til emma og hun så en edderkopp og fikk panikk og den landet på nakken min og jeg fikk helt pannik og jeg løp etter emma og emma skrek IKKE LØP ETTER MEG IKKE LØP ETTER MEG!!og jeg fikk det på film!Så nærmet tordværet seg og vi gikk inn så lynte det så pøøøøs regna det og jeg og emnma løp ute vi ble kliss våte!!!og så brake det noe sykt og vi skreek noe sykt mye!!hyaha!Verden mest komiske dag!!!!hahah♥♥

her er noen bilder fra i dag♥ååå elsker dette bildet!!♥

hahah masse fluer!!!

amera♥

amera og spring break ♥
bilder fra i går!:)


håper dere likte bildene

Summer has came!


Hallo!

Gjett hva! IT'S SUMMER EVRYBODY!!! oG DET ER 16 VARMEGRADER UTE !HALLO DET ER DIGG! Og det er sykt digg forde jeg kan sitte og sole meg!!!!!I dag på skolen hadde jeg på med en kjorte uten armer og en hette genser + ola jakke dere får se bilde av olajakka etterhvert jeg har ny og den er sykt fin men det ble sefølgelig alt for varmt og gå med det uttoverdagen så måtte bare ta av meg hette gensern!og nå har jeg en HØY topp på hode! livet er herlig!!!

 

ellers i dag skal jeg bare slappe av :)

hade alle søte lesere♥¨

 

Videblogg:The first time i jump with you


Hei!

Her er en video fra først gang jeg hoppa med lille jon! 

hva syntes du om videoen ?

de siste dagene!


Hei!

Jeg har ikke blogget på en stund måtte bare ha litt fri!Men jeg har tenkt på og forbedre meg!Jeg har hett det kjempegøy de seste dagene jeg har vært på stallen med emma og hanne hanne rir ikke men hun sov hos meg♥Jeg sov hos hanne fra tirsdag til onsdag og hanne sov hos meg fra onsdag til torsdag!Det var kjempe gøy!Og noe jeg ikke har  sakt for snart 4 uker eller noe var jeg på hytte tur på nordfjell med marte , hanne og emilie.Det var ogsjo veldig gøy vi gikk på ski men det var ikke kjørt løyper| så det var bare kladder!

Ja også har jeg hoppa med lille jon for første gang!Han var flink♥

Hva har du gjort de siste dagene? // hva syntes du om bildene?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits