FUN FACKT


Hei alle sammen!

Nå tenkte jeg og ha en litten klein men samtidig morsomm tin, fun facts/morfomme fakta, ja jeg vil ha det så intresangt som mylig for leserne så hvis det er noe dere vil ha av videoer eller tags så bare og skrive i kommentarfeltet.¨
1.jeg er veldit hustro eller hva nå en det heter.altså jeg er sykt redd gjenferd og masse sånn, hahah 

2.jeg hater ordeg gugle ikke google men gugle.

3. jeg sier dialekt L . sånn som man sier i tronhein foreksempen.

4.jeg er veldig lat. men trener like vel.
5. jeg har store føtter. 38-40 i sko.

6. jeg er så sinsykt dårlig i matte og jeg hater det også , men vis det er noe jeg kjønner så liker jeg det.¨

7.jeg elsker penger.cash ! hahah men ikke sånn hverdag

8.jeg rooooter mye.

9. jeg skriker for alt . noe nytt

10.jeg er sykt kjenert, men noen ganger er jeg ikke det.

11. jeg love og rydde men om det skjer,hahahaha! nopp.

Ja! så det var vel de jeg kom  på i farta nå, men hvis jeg kommer på fler så skal jeg gjøre en til.

Håper dere likte innleget // skal jeg gjøre flere ting som dette :)

 

today outfit


Heihei!

innlegget kom litt sent idag siden vi ikke har nette hjemme enda så jeg på gå opp til mimmi for og få blogge og sånn, men i dag har vi vært på juletrefest og det var helt vanlig, kjedelig.Men emma søskenbarnet mitt var der da, heldigvis da var det ikke så kjedelig.nissen kom og vi gikk rundt jule treeet og masse sånn. men bortsett fra det så sier overskrifta outfit ofg ja , jeg liker ikke og overpynte meg så jeg tok en simpel oufit i dag. alt det  jeg har på meg er nytt untatt skoene og jaka siden den er mamma sin , hehe.


Jakke : Bik Bok

Cardigan : Kaphal

t-skjorte : Bik Bok

Bukse : Bik Bok 

Sko : CAB

LOVE♥YOU 


BEGYNNER IGJEN


 hei alle sammen

Jeg vat at jeg ikke sa i fra om at jeg tengte en pause, men jeg har ikke hatt tid eller nett. så det er vannsklig men jeg har fått skikkelig blogg lyst igjen , men jeg trur jeg ikke skal skrive s¨mye om dette nå siden det er så jedelig, så vi kan gå over til hva jeg har gjort i julrn og nytt år.

jul                                                                                                                  
ja i julen har jeg vært på juleball noe som var utrolig gøy faktis, men vi gjorde ikke så mye da, først da vi kom så måtte vi bare vente litt før vi gikk opp og spiste, det var så fint,og vi spiste pizza og det var intresangt.
så på juleaften var vi i det nye huste, og jeg må bare sidet , fyyyfaen så glad jeg har vært siden vi flyttet ned til det nye huset vårt igjen.på jule aften var mage i faminien det og jeg fikk så mange kjeme flotte gaver :-)
nyttår                                                                                          
ok, på nytt årsaftn hadde far bursdag om emma, inger johanne og marte marie og alle de dere der kom :)hhe,så spiste vi ufatelig god mt, og spiste masse godteri, og kl 12 så vi på fyrverker og skøyt opp og ja sånn som man vanligvis gjør, eller så gjorde vi ingen ting.
men i nytt år har det egentlig bare vært skole, og jeg har vært litt på kuben  i det siste så jeg trur jeg har lyst til og lage vidio, men jeg lover ingen ting!
Håper dere likte dette innleget // bare spørr om det er noe 

loveyou ♥
 

 

 


 

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Januar 2014 » November 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits