titanik


hei nå ser jeg på titanik :) men det rareste var jo at jeg fant den på youtube men tenk på at filmen varer i hele(3:14:50)

det er ganske lenga da !!!! eller veldig lenge jeg har aldri sett en så lang film jeg haha:) men men jeg  gleder meg så innemarig as.

PS:VENNA MINE PÅ BLOGG MINKER!!!!!!

dagen i dag


hei:)


?hei nå sitter jeg i soffan men jeg lurer fælt på hva jeg skal i dag :)jeg sitter jo bare i soffan da haha':P

jo i dag har jeg tengt til og spørre emma (søsken barn) om jeg kan komme til henne :)eller så drar jeg en tur på stallen da:)øøøø også trur jeg at jeg blit der en lite stund:)også trur jeg at jjeg drar hjemmat og slapper av litt :D.prosit jeg nøys hahaa:)

også trur jeg at jeg ikke har tengt til og gjøre mere ahah :)

blogges.

i dag har jeg krøller.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 

sliten


hei.først og fremst har jeg tengt til og si hvilken film vi så.vi så på løvenes konge"2"

 


jeg årker ikke blogge jeg

(:kino:)


Hei.nå skal jeg snart gjøre meg i stand til kino.jeg vet ikke hvem film det skal være da,men jeg skal dit med motte oda :)men nå kan jeg ikke prate mer hade


Virginia alone


heii:) nå er det bare så kos ass. det er bare så godt og vere alene hjemme. jeg har vært hjemme alene i omtr en time men skal være alene helt til kl,10:30 hehe det blir kjempe gøy da.jeg har spist nudler. mmmm det er godt det ;)
haha men hva er det og blogge om da.jeg trur jeg må avslutt det er ikke mer og prate om :)

fant ikke bildet

hjemme endelig .


hei hei :) da er jeg endelig hjemme det er deilig ass.jeg er kikkelig sliten !!!!jeg er så sliten !!! det går bare ikke ann!!!!!!! herregud jeg har  stått på skøyter i (6 kvarter tilsammen da)men jeg har ikke peil på hva jeg skal blogge om da !!!!jaja men          HADE 

 

snart skole


hei dette mår bli et kjapt innleg nå for jeg hr ikke tid til dette her . men jeg får ikke blogga nsenere en nå for jeg skal hente de nye brillene etter skolen så skal jeg på stallen da haha det  blir gøy.men jeg trur rettogslet at jeg må avslutte nå sånn at jeg blir ferdig.

  

                                                             BLOGGES

DODA OG MEG

HADE

i dag har jeg


hei.I dag har jeg vert i stallen og kosa meg.jeg og en som heter nina og nadia men ninas hest hadde skada ryggen vet ikke hva det er men når hun strigla hun flytta hun på seg hele tiden og vrinska og sånn.

men jeg rei en tur alene men det var kjempe gøy fa for det ble en kikkelig galopp tur da. men jeg trur da jeg vil en tur i morra og da ;) jeg elsker og drive i stallen.jeg kjønner ikke hvordan man kan vere redd hester dem er jo så snille og du kan få hjelp til alt og ;)

hva skal man finne på 'a


Hei.nå er det bare så jævig kjedelig.vet ikke hva man skal fiinne på nå som det er så masse snø !!!!! men det er jo koselig da ;) men ja jeg vet ikke hva jeg skal blogge om ;Dd:

ta opp 1 21 spr


video:ta opp 1 21


Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits