prøver litt - ikke 100%


heii !

jeg tenker at jeg skal prøve og begynne litt igjen ikke 100% men kanskje 60 - 70 %  men skal prøve :) 

dette blir bare et litelite innleg siden er på skolen å har ikke så mye av dagen igjen haha! :-)

Ha en fin dag vidre // ina 

17 ANTREKK - 2014


HEI!

Dette innlegget kommer veldig sent men jeg skal bare vise antrekket mitt for i morgen :)

 

jakke : carlings 700.-

topp : bik bok 300 .-

skjørt : bik bok 200 .-

sko : converse 

hva skal du på på deg imorgen ? // hva syntes du ? :-)

KIRKA


Heii på deg !

Nå kl.6 skal jeg til ransfjord kirke for det første møtet til Kragerø, jeg gleder meg ikke siden det er bare masse snakk men vi skal jo ta et bilde også da noe som jeg gruer meg litt til siden hele kirka er fylt å du bare sitter der å smiler haha... så kleint :-) men jeg har vært syk i dag så har ikke vært på skolen, har ikke vært helt i form så jeg rydda litt på rommet i stedet:-)

Men i dag skal jeg ikke gjøre noe mer en det trur jeg :-)

Vi snakkes // Noe du lurer på ??

INFO - vlog


Heiii !

nå er det så lenge siden sist å jeg har savnet det mye... men nå har jeg fått litt lyst til å blogge igjen:-) det har vært gøy i det siste, spesielt i dag! jeg fikk virkelig en beskjed som fikk meg i godt humør :-) og det var at jeg kunne bli med på Kragerø konfirmantleir. Jeg har ventet så lenge på dette å siden det var mage som ville på gruppe med meg så kunne jeg bli med . det var ikke noe med at jeg ikke fikk lov d\men jeg var for sein som vanlig...hahah! men nå er jeg tilbake og skal blogge, og det er noe jeg har savnet, men siden jeg har hatt prøver å innleveringer så har det vært vanskelig :-( Mne her er en liten Info video som jeg måtte spille inn på nettkamera på you tube :-)

  
Håper dere likte dette lille innlegget  // noe du lurer på ??
Begynner på nytt


Heihei !

Nå er det veldig lenesiden sist.men jeg har tenkt litt nå i en uke på om jeg skal begynne og blogge igjen.Så tekte og lage et lite innlegg nå så skal vi se om jeg får mer tid til og blogge fremover:-)

Men ja,jeg aner ikke hva jeg skal skrive akkurat nå så derfor teker jeg at jeg lager et litt mer spenndene innlegg etterpå♥

Noen tips til hva jeg kan bogge om // noen spørsmål :)

 

FUN FACKT


Hei alle sammen!

Nå tenkte jeg og ha en litten klein men samtidig morsomm tin, fun facts/morfomme fakta, ja jeg vil ha det så intresangt som mylig for leserne så hvis det er noe dere vil ha av videoer eller tags så bare og skrive i kommentarfeltet.¨
1.jeg er veldit hustro eller hva nå en det heter.altså jeg er sykt redd gjenferd og masse sånn, hahah 

2.jeg hater ordeg gugle ikke google men gugle.

3. jeg sier dialekt L . sånn som man sier i tronhein foreksempen.

4.jeg er veldig lat. men trener like vel.
5. jeg har store føtter. 38-40 i sko.

6. jeg er så sinsykt dårlig i matte og jeg hater det også , men vis det er noe jeg kjønner så liker jeg det.¨

7.jeg elsker penger.cash ! hahah men ikke sånn hverdag

8.jeg rooooter mye.

9. jeg skriker for alt . noe nytt

10.jeg er sykt kjenert, men noen ganger er jeg ikke det.

11. jeg love og rydde men om det skjer,hahahaha! nopp.

Ja! så det var vel de jeg kom  på i farta nå, men hvis jeg kommer på fler så skal jeg gjøre en til.

Håper dere likte innleget // skal jeg gjøre flere ting som dette :)

 

today outfit


Heihei!

innlegget kom litt sent idag siden vi ikke har nette hjemme enda så jeg på gå opp til mimmi for og få blogge og sånn, men i dag har vi vært på juletrefest og det var helt vanlig, kjedelig.Men emma søskenbarnet mitt var der da, heldigvis da var det ikke så kjedelig.nissen kom og vi gikk rundt jule treeet og masse sånn. men bortsett fra det så sier overskrifta outfit ofg ja , jeg liker ikke og overpynte meg så jeg tok en simpel oufit i dag. alt det  jeg har på meg er nytt untatt skoene og jaka siden den er mamma sin , hehe.


Jakke : Bik Bok

Cardigan : Kaphal

t-skjorte : Bik Bok

Bukse : Bik Bok 

Sko : CAB

LOVE♥YOU 


BEGYNNER IGJEN


 hei alle sammen

Jeg vat at jeg ikke sa i fra om at jeg tengte en pause, men jeg har ikke hatt tid eller nett. så det er vannsklig men jeg har fått skikkelig blogg lyst igjen , men jeg trur jeg ikke skal skrive s¨mye om dette nå siden det er så jedelig, så vi kan gå over til hva jeg har gjort i julrn og nytt år.

jul                                                                                                                  
ja i julen har jeg vært på juleball noe som var utrolig gøy faktis, men vi gjorde ikke så mye da, først da vi kom så måtte vi bare vente litt før vi gikk opp og spiste, det var så fint,og vi spiste pizza og det var intresangt.
så på juleaften var vi i det nye huste, og jeg må bare sidet , fyyyfaen så glad jeg har vært siden vi flyttet ned til det nye huset vårt igjen.på jule aften var mage i faminien det og jeg fikk så mange kjeme flotte gaver :-)
nyttår                                                                                          
ok, på nytt årsaftn hadde far bursdag om emma, inger johanne og marte marie og alle de dere der kom :)hhe,så spiste vi ufatelig god mt, og spiste masse godteri, og kl 12 så vi på fyrverker og skøyt opp og ja sånn som man vanligvis gjør, eller så gjorde vi ingen ting.
men i nytt år har det egentlig bare vært skole, og jeg har vært litt på kuben  i det siste så jeg trur jeg har lyst til og lage vidio, men jeg lover ingen ting!
Håper dere likte dette innleget // bare spørr om det er noe 

loveyou ♥
 

 

 


 

Stallen
Heyhey!

Nå er det så lenge siden jeg har vært på stallen nesten to uker ja to heleuker !Men jeg har vært såpas syk eller fokjøler at jeg ikkehar fått lov,Men nå er jeg frisk og fin igjen.så idag skal jeg på stallen men eg bare sitter og venter på at mamma skal sette inn penger på kontoen min sånn sta jeg kan få betalt for skone :)åh,jeg gleder meg sånn jeg skal ri litt i dag tenker jeg så jeg skal filme men vet ikke om jeg skal ri tur eller på rundpadokken,siden på banen er han helt gal --heeelt gal,men han kan være grei iblant:)men ja jeg tenkte og ha med eg kameret på stalen i dag så jeg må nesten lade det litt:-)men jeg skal filme litt også så jeg tenkte og lage en lten film.

men eg trur jeg ikke skal blogge noe mer akkurat nå:)

hva skal du i da?? // ha en fin dag:) // noe du lurer på?så bare spørr:)

♥loveyou♥

Bare 3 dager igjen


Heihei 

Hoff!Nå er det bare stress om skolen,får bare grøssninger bare jeg hører ordet TENTAMEN og nå er det bare tre dager igjen.Og jeg bare gruer meg så fælt!Det er min første men de sier at vi skal kose oss meg litt godteri,hhaha!og i tilleg så skal vi ha en presentsjon oh jødebomm om 2uker så da blir det end værre.                                                    på tirsdag altså den 19 er begynner det! heldigvis så skriver vi ikke forhånd siden vi skriver på skole pc'ene våres:)vi har norsktentamen på tirsdag det 19nov - vi har engelsktentamen på fredag 22nov og til sist mattetentamen på tirsdag igjen den 26 nov.hoffamei!

Men håper dere likte innlegget :-)

Har dere tentamen snart //

 

DIY: produkter


Hei alle sammen?

Nå i dag har jeg lagd diy produkter og jeg virkelig elsker alle sammen så høyt allerede!Jeg skal ikke snakke så mye på starten men dere skal få hvite hvordan jeg lagde dem:)Jo jeg lagde bronser - havremaske med skrubb - leppeskrubb det er det jeg lagde,så la oss bare starte ENJOY?

BRONSER 

Ja her har vi bronseren som var misslykket første gang ,men så ødela jeg den bronseren som allerede var i og lagde en ny, 

dette trenger du:

alkohol eller bakteriefjerner men må inneholde mest mulig alkohol

sjokkopulver eller kakao pulver du må bstemme selv hvor møsk/lys den skal være

dette er så enkelt ... først tar du så cirka 5 til 8 spsesjeer men pulver og mikser det opp deretter tar du alkoholen og tar omtrent 20 til 30 prosent av det oppi blandingen. miks helt til det blir helt klompene og tjukk .og så er det viktig at du ikke har en kondeiner som er en kasse eller boks ellers blir det veldig vanskelig og prsse alkoholen ut av bronseren.

når du har putter bronseren i konteineren brekker du en serviett eller noe papir og legger og og presser så godt du kan og du vil se at alkoholen blir presset ut,deretter sett btonseren i kjøleskapen i 2timer helst for og få olkoholen vekk.

og vola der har du den din egene hjemmelagede bronser som er gjevn mi ble så fin på og det er rart siden det fuunker faktis:)!!

leppeskrubb

 

ok så dette er vel den enkleste tingen ever!

sette trenger du :

oliven olje

honning

sukker eller salt

flavor

bare find en konteine og noe og blande i .først når ogg hvor mye sukke hovr mye olje og honning du skal ha, jeg tar sukke og honning først og blander godt deretter ta oljeg og bland til oljeg og honningen har blitt venner haha eller blandet sammen.og hvis du vill kan du ta flavoring i den du bestemmer jeg til sitron og vanilje men går og så en littt sterkere lukt tok jeg mat sitron. 

og vola du har en leppe skrubb?

oljeg og honningen etterlater mykhet og helt fantastisk myke lepper og sukkeret vil eksfoljer lepper slik at all det tørre huden forsvinner,anbefaten annenhverdag du bestmemmer.

Havreskrubb eller havreskrubb maske

nydelig navn hehe.

oook og nå til den siste og den er ganske lett om du lurer??¨

dette trenger du:

vanelig havre sånn som du lager havregruns grøt an men vi skal ikke lage grøt

dettte er bare hvis du vil du kan ta no sukker for og få en onkelig skrubb.

honning

olivenolje

melk

det er tre måter som jeg vet, du kan ta melk og honning og havren og blande men da kan du ikke ha oliven olje siden jeg prøvde,men det er viktig at den altig er kald om du vil bruke melk. eller så bare tar du olivenolje og havre og blander sammen eller den som jeg liker best havre,olivenolje og homming.

dette gjør du ,finn en behonder jeg skal lage eller finne en ny beholder men du bestemmer .Deretter tar du og mater opp hvor mye havre.olivenolje og honning du vil ha.først havre så olivenolje og deretter kan du tilsette en ekstre skrubb i den om su vil jeg valgte sukker,og helt til slutt honning .

vola du har en havre skrubb eller maske .

honningen og olivenoljeg eterlatter hunden utrolig myk, anbefalen og brune 2 til 3 dagen i uken.

 

 

 

om du vil ha en video så kommenter i komentarfelftet♥

likte du måter // har du prøvd det før? // dette innlegget ble laget 25.10.13// hade♥

LONGLONG TIME AGO


Hei!

Åhh,hei alle sammen,dere aner ikke hvor mye jeg savner og blogge når jeg først skal slutte,ga det noe mening egentlig?men jeg har savnet og blogge lenge nå så jeg må bare blogge i dag. men jeg skalskalskal blogge igjen siden jeg bsre elsker det så mye.Når jeg gikk inn på bloggen min nå for ettpar minutter siden så ble jeg egentlig veldig glad siden det er noen som leser bloggen min forstsatt! Helt utrolig !! Men på skolen så har det  vært ett par prøver i deg siste som samf.fag og matte 2 stykker og naturfag kommer og samf igjen og engels og stil .så deg er et par ting jeg må øve til.Ikke så gøy men det må gjøres. Men da vet dere at jeg skal prøve og bli flinkere til og blogge ,meen noe av det beste er at jeg har innternett la og si heeletiden nå, wohoo!♥

ja jeg har ikke noe nytt bilde men det må bare gå
håper dere kjenner
noen som kan hjelpe meg?


hei!

I datte innlegget skal jeg spøørre om en av dere ka hjelpe megmed størlsen på den nye hedern  min siden jeg suntes at den er velidig fin men jeg får ikke til størlsen deverre:(så derfor lurte jeg på om en av dere kan hjelpe meg:)bare send meg melding her på blogg hvis du kan :)

størlsen er :

height: 399px;

width:1033px;

takk <4

BACK ON TRACK


Heihei <3

Nå skal jeg bare si at jeg har savnet og blogge,jeg tankte faktis på og slutte igjen men jeg klarer det bare ikke.Det er så rart siden jeg syntes det er kjedelig i blandt men jeg bare elsker alle dere som kikker på bloggen min!Jeg har hatt det fint de siste dagene, jeg har vært på stallen en tur og vært i høne foss og masse rart,hehe..

Men jeg tenker jeg ikke blogger så mye på dette innlegget <3 

!Ha en fin dag videre!

 

SKOLEN NEXT


Hei og god morgen♥

Idag måtte jeg stå opp kl 06.00 .For og si det sånn var det ikke så ille siden jeg har jo mye bedre tid.Selfølgelig glemte jeg at jeg skulle bli hentet kl 06.30.Jeg hadde satt på rette tanga forde vi skal ta klasse blile i dag.Gruer meg litt siden hver eveste gang så ser jeg ikke ut,Men denne gangen skal det bli perfekt!hehe.Jeg legger ikke ut noe bilde av meg nå men gjør det etter skolen siden da kan jeg ta bilder med ddmeraet,og da blir dt myemye mye bedre kvalitet!!!!Og for og ikke glemme,noe som jeg hadde glemt faktis så har vi gym i første time og det er jo helt perfekt siden vii skal jo ha fotografering i dag det er helt perfekt!Har desverre ikke noe nytt bilde til dere i dag;(

 

Har du eller skal du ta fotografering? // Håper dere får en herlig tirsdag:*
Homework


Hei!

Endelig er jeg ferdig på skolen,det har vært en kort dag syntes jeg.Vi hadde tre timer med kunst og hondtverk i dag.vi gjore ikke noe spesielt akkurat,vi bare malte.Så hadde vi bare fag resten av dagen,Og nå er jeg hjemme og må gjøre lekser......Fikk høre at det er fotografering i morgen,så tenkte og ta en video på hva jeg skal ha på meg og sånn:)vidre i dag skal jeg vel ikke stort tipper på at jeg bare skal være hjemme og slappe av,er ganske sliten for og si det sånn!

Har ikke så mye mere og si:)

Hva skal du i dag ? // gjør du lekser?

 


Dagen i dag


Heia!

Idag har jeg vært på stallen.Vi dro såppas tidlig at jeg ikke fikk blogget,fikk bare kjekka bloggen,prøvde og blogge men rakk det ikke.Men nå kan jeg blogge.Så nå kan vi starte med overskrifta ;-)

Idag har jeg og hanne vært i stallen,vi ridde på banen eller jeg ridde ferst og trava og alt det dereder,og hann skrittet ned.Han var kjempeflink,men litt halt i svinger og nedoverbakkeer han kommer til og være det en stund før nhan blir helt frisk.Men det var kjempegøy idag.har aldri sett han så flink på baner før,så jeg er sykt fornøyd med han:)etter vi var i stallen så dro jeg på kafeen en tur.

Hva har dere gjort i dag? // tuseeeeeeeeeentakk for 3 plass på topp lista over jevnaker!<3

 

 

CIR.CUZ KONSERTR OG ANNET


Heiooo♥

Nå her jeg ikke blogget på en stundmen det er litt travelt på skolen og sånn.vi har ordnet pc og sekk.Kan legge ut bilde eller noe sånn at dere kan se det.Men i natt har hanne bestevennina mi overnatta hos meg og hun skal det i dag også ♥Vi hadde kjempe gøy og ledde noe utrolig mye.Kommer vel et innlegg etter på også,som dere får glede dere til♥

CIR.CUZ KONSERT                                                                                                 

Igår var vi på konsert med cir.cuz konsert,vi kom kl 4eller noe trur jeg.Jeg Marrthine,Mrthe,Emilie og Hanne,vi kom helt først i køen så vi sto helt ved sena,Men når det kom var det hølt forjævlig og stå der,fog dytta og dytta,................ så fælt så jeg datt heletiden over sena hele tida.Men så kom jeg litt bak.det var så dumt siden mobilden min var tom for strøm,og det tok mobilden til folk og tok bilder.Og for og ikke glemme det var drttta varmt inni der,det var sikker 110.Cinne der er helt sikker,haha.Sånn at dere får noen bilder så låner jeg ett bilder av rikke.

Men herregud så morsomt det var ;)

Håper dere likte innlegget // I N A♥

følg meg på ....


Hei hei:)

http://instagram.com/inawilhelmsen


https://www.facebook.com/Ina10veblogg.no?fref=ts


og på vine hef heter inawilhelmsen:)

håpe du vil følge på noe:))

 

bloglovin


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/10425157/?claim=umn536bx33t">Follow my blog with Bloglovin</a>

SKALEN ER HER


Hei!

Jeg trenger virkelig en blogg pause så det kan ta en stund før jeg blogger,har masse stress med skolen nå på starten og mer skal det bli!!

Men håper dere vil lese bloggen minn litt.

lite bilde:)

håper der forstår:)

heii


heiia

 det kommer ett innleg litt sent i dag :)håper det gåt bra?:)

 

2 dager igjen


Hei for tredje gang i dag :)

Nå er det kun (2) DAGEN igjen til Skolen gleder meg fatis veldig siden bytter side til ungdoms siden,og starter med karakterer og tentamen og pc skal vi få og alt sånn det blir så rart og flytte fra den ene siden til den andre siden,haha bar ett skritt omtrent for og si det på den mten,en skole med to sider.men det blir så gøøøy,ååååå herregud som jeg gleder meg!Men jeg har ikke fått kjøpt noe serlig til skolen men det kommer,men jeg har jo masse fra i fjor eller fo 2 måder siden så er vel ganske klar,masse nye klær og nt.tilomed nytt hus men som ikke e ferdig,heh.vis du vil ha bilder eller et inlegg av huset så bare si i fra og spørr i vei:)

Ja men jeg gleder meg masse til og beyne  8klasse blir så spennende!!!og jeg tenkte på og ta en back to school tag siden det er så mande som gjør den,så why not! men har desverre ikke noe mer og snakke om.

gleder du deg til skolen? // hviken klasse ska du begynne i ??

150813 - SETTIS ALARM♥


♥Heyooo♥

I overigår var jeg emma og stna på stallen,det var kjempegøy.det har kommet nye hester på stallen er shettis og en blanding av shettis og  welsh♥noen som er glåd i og bite på ting ??

håper dere likte bildene 

hadeeeeeeee♥

 

ut med beste jenta


Hei igjen♥

Idag skal jeg og marthine ut ,vi skal på stranda må nyte finværet nå som skolen tar over livet mitt igjen.Så vi tenkte oss på strande en tur så skal vi et annet sted trur jeg .vi drar altd fram og tilbake heletiden♥så jeg skal dra kl 2 så jeg må kjappe meg litt,Men det kommer et innleg når jeg kommer hjem og det kommer sikkert biler o.s.v  .jeg har sanet henne masse så det var på tide!♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥

ellers skal jeg ikke stort idag,men dere får ha en fin dag videre

hva skal du i dag♥♥♥♥♥♥♥


 

PRØVER OG VÆRE 99% TILBAKE


Hei på dere!

Har ikke hatt blogg lyst i det siste,de er så himmla irriterende når jeg ikke rekker og leggeut innlegene om morningen,hater det!Men jeg skal prøe og være minst 80% tilake.men jeg orker virkelig ikke og blogge merenå så i morgen skal jeg blogge .er trøtt :)

vet ikke hvorfor men bildere vil ikke bli større??

håper dette innleget var bra nok <3

STALLEN 13.08.13


Hei dere♥

I dag har jeg og emma vært på stallen,og det ble mer en kose dag men litt trening på basam.Og jeg fikk høre noe utrolig morsomt men også lit scary/ekkelt av emma i dag.I går natt eller vet ikke hva kl var men uansett.Hadde gutta løpt gjønom TRE portereller gjerden da.de hadde vist blitt skremt av noe me det gikk hedivis bra.Men vi har bare koost oss på stallen i dag,det har tordna litt men ikkemye .og nå er jeg hjemme igjen.Og nå sitter jeg og venter å at emma skal sende bildene vi tok i dag og fra facebook♥

resten av dagen skal jeg sitte og slappe av i ofan på pc'en det er noe av det beste♥

HVA SKAL DU RESTEN AV DAGEN /// hA EN FIN DAG VIDER 

TRAVEL DAG I DAG


 heia 

Idag skulle jeg sette meg for og blogge sånn sirka når klolla ver 12,så plutselig ringer mamma og sier at hun trengerhjep!Ja jeg måtte kjappe meg bort på cafeen og hjelpe hun.Etter en time meg og være der begunte meg og  fylle seg opp med folk og jeg ble dritt sliten siden jeg måtte stå i kasse jeg måtte ta oppvask og sleke vaffler gjorde jeg og det var bare helt jævlig slitsomt,Så nå sitter jeg og har vond  føttene mine og de er helt hovenede.men fikk en slush da så alt gikk bra ,haha har ikke noen nye bilder siden har ikke kameraet mitt her  

Nå er jeg hjemme og sitter og blogger:)og det gar tordna og lyna og nå regner det:-( men kooser meg med favoritt lista mi på spotyfy 

link til den her vis dere er intresert i og se på den  https://play.spotify.com/user/117946813/playlist/2DLmr6gGhtTh4xdKqiwJje 

men har ikke noe mer og blogge om så håper dette var et branok innlegg

hva har du gjort i dag?  //  håper dere likte innleget


 

 

 

090813


Hei♥

Sorry for lite blogging for tiden,jeg har ikke kameraet mit og da er det rett o slett ikke noe morsomt og blogge.Så har desverre ikke hatt noe ra blogglyst i det siste,så beklager for det og håper det får bra♥Meeeeen har ikke kameraet her nå heller men kommer ett innleg forde og fikk VELDIG lyst til og blogge nå.


Idag ver jeg ute med marthina altså bestevennina mi på noen steder,Vi var på nøkkleby brygga en stund helt tl det kom folk og ødela den rolige og fredlige stunder,Ja altså matias,birk,petter,og tomas kom og bada der!Når de gikk ble det rolig igjen helt til det kom noen domme ender som vi ga mat og de vr litt skulle i følge meg og marhine!hahah!Men etter vert så sykklet vi til en nnen brygge på tobjørnerud og satt der litt i finværet,Ogplutselig ser vi bortover at det kommer ett kikkelg pøsvær så vi syklet på glasverket og sått og så bakeriet og marthine kjøpte en is og en brus somvi delte,Og n ting ,dere vett grass kola på bakeriet så koster 1EN 40,- fyf * * * så jævlig dyrt er det mulig!!Men glem det nå,Så satt vi bare derlitt,Så er jo vi vrdens smarteste personer og setter oss under ett tre og det pøsregner!ja så vi ble nå ganske våte for og si det sånn.Og vi møtte på henik og nils,så nå vet dere det og.Men det var egentlig alt det jeg skulle si:)

Men jeg hper dere likte innleget // hva har du gjort i dag?

 

 

hjemme fra bursdag


Hei!

I dag på bursdag var det gøy,ikke for gøy men helt okay.Tok men bilder av meg  men tok noen andre også:)Men det var marge folk der og noah blåste lysene fortidlig og måtte  blåse to ganger til,Han elsker det så oda fikk ikke gjort det men hun hun kan det på tirsdag da:)Men det er serr ikke noe mer og snakke om bursdagen.Men en ting jeg gleder meg til er at emma kommer hjem i morgen og da skal vi på stallen på mandag og herregud og jeg gleder meg!♥Håper dere likte dette mini innleget<3

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » Mars 2014


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits