BEGYNNER IGJEN


 hei alle sammen

Jeg vat at jeg ikke sa i fra om at jeg tengte en pause, men jeg har ikke hatt tid eller nett. så det er vannsklig men jeg har fått skikkelig blogg lyst igjen , men jeg trur jeg ikke skal skrive s¨mye om dette nå siden det er så jedelig, så vi kan gå over til hva jeg har gjort i julrn og nytt år.

jul                                                                                                                  
ja i julen har jeg vært på juleball noe som var utrolig gøy faktis, men vi gjorde ikke så mye da, først da vi kom så måtte vi bare vente litt før vi gikk opp og spiste, det var så fint,og vi spiste pizza og det var intresangt.
så på juleaften var vi i det nye huste, og jeg må bare sidet , fyyyfaen så glad jeg har vært siden vi flyttet ned til det nye huset vårt igjen.på jule aften var mage i faminien det og jeg fikk så mange kjeme flotte gaver :-)
nyttår                                                                                          
ok, på nytt årsaftn hadde far bursdag om emma, inger johanne og marte marie og alle de dere der kom :)hhe,så spiste vi ufatelig god mt, og spiste masse godteri, og kl 12 så vi på fyrverker og skøyt opp og ja sånn som man vanligvis gjør, eller så gjorde vi ingen ting.
men i nytt år har det egentlig bare vært skole, og jeg har vært litt på kuben  i det siste så jeg trur jeg har lyst til og lage vidio, men jeg lover ingen ting!
Håper dere likte dette innleget // bare spørr om det er noe 

loveyou ♥
 

 

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡