Stallen
Heyhey!

Nå er det så lenge siden jeg har vært på stallen nesten to uker ja to heleuker !Men jeg har vært såpas syk eller fokjøler at jeg ikkehar fått lov,Men nå er jeg frisk og fin igjen.så idag skal jeg på stallen men eg bare sitter og venter på at mamma skal sette inn penger på kontoen min sånn sta jeg kan få betalt for skone :)åh,jeg gleder meg sånn jeg skal ri litt i dag tenker jeg så jeg skal filme men vet ikke om jeg skal ri tur eller på rundpadokken,siden på banen er han helt gal --heeelt gal,men han kan være grei iblant:)men ja jeg tenkte og ha med eg kameret på stalen i dag så jeg må nesten lade det litt:-)men jeg skal filme litt også så jeg tenkte og lage en lten film.

men eg trur jeg ikke skal blogge noe mer akkurat nå:)

hva skal du i da?? // ha en fin dag:) // noe du lurer på?så bare spørr:)

♥loveyou♥

2 kommentarer

MarteHBa

17.11.2013 kl.14:12

Så pen du er! Jeg skal spille håndballkamp ;) Ha en super søndag :D

Emmeline

17.11.2013 kl.14:48

Skal bare slappe av videre! <3

Avalonna

05.01.2014 kl.12:18

Eg har ikkje vert i stallen siden begynnelsen av september :( Banene har vert for surpete pågrunnav det dårlige været :/ Hadde vert veldig kjekt med ein liten video ja :) Skal følge med videre på denne bloggen ;)

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡