CIR.CUZ KONSERTR OG ANNET


Heiooo♥

Nå her jeg ikke blogget på en stundmen det er litt travelt på skolen og sånn.vi har ordnet pc og sekk.Kan legge ut bilde eller noe sånn at dere kan se det.Men i natt har hanne bestevennina mi overnatta hos meg og hun skal det i dag også ♥Vi hadde kjempe gøy og ledde noe utrolig mye.Kommer vel et innlegg etter på også,som dere får glede dere til♥

CIR.CUZ KONSERT                                                                                                 

Igår var vi på konsert med cir.cuz konsert,vi kom kl 4eller noe trur jeg.Jeg Marrthine,Mrthe,Emilie og Hanne,vi kom helt først i køen så vi sto helt ved sena,Men når det kom var det hølt forjævlig og stå der,fog dytta og dytta,................ så fælt så jeg datt heletiden over sena hele tida.Men så kom jeg litt bak.det var så dumt siden mobilden min var tom for strøm,og det tok mobilden til folk og tok bilder.Og for og ikke glemme det var drttta varmt inni der,det var sikker 110.Cinne der er helt sikker,haha.Sånn at dere får noen bilder så låner jeg ett bilder av rikke.

Men herregud så morsomt det var ;)

Håper dere likte innlegget // I N A♥

2 kommentarer

Hanne

31.08.2013 kl.15:33

drit kult bilde av Thomas og Mads<3 så synd at telefonen din gikk tom for strøm.

digger bloggen din hilsen Hannejenta di

Ina Wilhelmsen Strand

31.08.2013 kl.15:34

Hanne: takk duuu<3 ælsk dææ<3

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡