2 dager igjen


Hei for tredje gang i dag :)

Nå er det kun (2) DAGEN igjen til Skolen gleder meg fatis veldig siden bytter side til ungdoms siden,og starter med karakterer og tentamen og pc skal vi få og alt sånn det blir så rart og flytte fra den ene siden til den andre siden,haha bar ett skritt omtrent for og si det på den mten,en skole med to sider.men det blir så gøøøy,ååååå herregud som jeg gleder meg!Men jeg har ikke fått kjøpt noe serlig til skolen men det kommer,men jeg har jo masse fra i fjor eller fo 2 måder siden så er vel ganske klar,masse nye klær og nt.tilomed nytt hus men som ikke e ferdig,heh.vis du vil ha bilder eller et inlegg av huset så bare si i fra og spørr i vei:)

Ja men jeg gleder meg masse til og beyne  8klasse blir så spennende!!!og jeg tenkte på og ta en back to school tag siden det er så mande som gjør den,så why not! men har desverre ikke noe mer og snakke om.

gleder du deg til skolen? // hviken klasse ska du begynne i ??

Én kommentar

Hanne

18.08.2013 kl.16:25

hei ina<3

jeg har fått meg blogg!

jeg begynner i 8. klasse i a:D

hvis du ikke ser hva sen heter så er navnet hanneholmstrom.blogg.no

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡